Ti mit tennétek ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Szóval, kezdem az elején. Vettem a Sziget Fesztiválra egy napijegyet, májusban. Történt velem egy kisebb baleset (július vége), úgy látszott, nem tudok elmenni a fesztiválra, ezért elkezdtem hirdetni a jegyet. 2 napra rá (augusztus 10.) meg is vették. Igen ám, de ekkor megfordult a helyzet, és úgy éreztem, el tudnék menni. Az egyik barátomtól kaptam egy másik napijegyet, amivel elmentem végül, a szombati, augusztus 13.-i napra. A jegyemet egy közvetítő oldalon keresztül adtam el, amely az eseményt követő első munkanapon fizeti ki az adott jegy árát. A következő héten, kedden írtam egy e-mailt az oldalnak, hogy még továbbra sem kaptam meg az összeget. Kaptam egy választ, melyben leírták, a vevő nem jutott be a jeggyel a fesztiválra, mert azt korábban felhasználták (szerintem adminisztratív probléma lesz,[2 vásárló ugyan azt a voucher kódot kapta meg]). A vevő feljelentéssel fenyegetett. Mivel külföldön voltam, és ez nagyon sértette a becsületem, visszautaltattam a pénzt (ugye az még mindig nem az én kezemben volt). Most hogy itthon vagyok, szeretnék tenni valamit a pénzem érdekében, de nem tudom, hol kezdjem. A Szigetnek tervezek írni egy e-mailt, de ha az nem lenne elég, kifogytam az ötletekből. Tanácsokat szeretnék kérni Tőletek. Előre is köszönök minden hasznos választ.2016. aug. 20. 18:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!