Hogyan keressek pénzt?
Figyelt kérdés
nagyon szeretnék egy laptopot. hogyan szerezzek pénzt? találtam egy laptopot, 30e ft. hogyan szerezzek pénzt? 14/l2016. aug. 20. 11:43
1/6 anonim válasza:
30?
Attól tartok megbánnád, ha megvennéd. Ennyiért még telefont se vennék.
Dolgozz, kérj pénzt szüleidtől, dolgozz.
2/6 anonim válasza:
sajnos esetedben a diákmunka nem opció. max rokonoknál, ismerősöknél, szomszédnál
amúgy 30-ért elég trágya laptop lehet
3/6 A kérdező kommentje:
használt. de jó állapotu
2016. aug. 20. 19:24
4/6 anonim válasza:
Küldj egy linket légyszi, mert így elég nehéz elképzelni.
5/6 A kérdező kommentje:
basszus nem azt kérdeztem, hogy szerintetek megvegyem-e.
2016. aug. 20. 21:52
6/6 anonim válasza:
válaszoltunk is.
De szerettünk volna segíteni, nehogy valami hülyeséget csinálj, de ha így állsz hozzá, csak rajta, szerezz valahonnan pénzt, aztán szórd el valami vacakra, mert ennyi pénzért még ha használt sem éri meg.
Aztán majd sírsz és a következő "15 vagyok és meg akarok halni, mit tegyek?" kérdést is te teszed fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!