Hogyan keressek 5000ft ot 14 evesen? . Nagyon kéne a pénz kirandulasra mert eddig semmire sem mehettem el mert nm adtak ra penzt. Ja es nevelőszülőknêl vok.
Ők elef roszzul bannak velem soha nm adnak penzt pedig csak ritkán kérek.
Segits otletekkel pls.!!!
2# Én magyar vagyok és megértettem, az 1# és a 3# válaszoló is nagy eséllyel magyar és ők is megértették, ne a kérdezőt kritizáld azért mert nem tudsz szöveget értelmezni... (főleg, hogy te se hiba nélkül válaszoltál;) )
Ha városban laksz kutya sétáltatással, pénzesebb öregeknek a boltba rohangálással kereshetsz egy kevés pénzt. Ha falusi vagy, lassan kezdődik a napszámosok ideje, ott egy nap alatt ha jó vagy többet is kereshetsz...
#4, és a kérdezőnek! https://www.youtube.com/watch?v=HwjmoFredXg
Megnézitek és talán megértitek miért írtam am,it írtam. Én is magyar vagyok igaz nem tizenéves...De ebből tanúlhattok!
Neked rossz a helyesírásod nem a kérdezőnek...ő szlengben írt ( ha tanultál nyelvtant akkor tudnád hogy ez nem helyesírás)!!!
Te milyen szó az hogy am,it?
A helyesírás hosszú í!!!! Gyökér
A videó egy vicc xD
A magyar fiatalok szlenges írásmódja:
H
Vna
Vhol
Mien
Naon
Vmi
Vmit
Vmilyet
Valah
A pls az a please rövidítése ha az zavart vna be.
Nm = nem
Ez is szlenges
A többi elütés
9# Folytatjuk az értelmes érvelést :D
Elfogyott az összes tudomány, vagy tényleg nincs életed? Sebaj ;)
Kérdező, még mehetsz füvet nyírni, akár városban, akár falun, azzal kereshetsz egy 5-ös simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!