Milyen nevet adjak az ikreimnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok..:)
Ikerbabákat várok egy kisfiút és két kislányt.
Namost,nagyon nehezen tudunk döntőre jutni a párommal a nevekkel kapcsolatban. Fiú nevek amik tetszenek: Dávid,Krisztián,Nimród,Ábel.
Lány nevek amik tetszenek: Molli,Rebeka,Zóra,Ivett,Hanga
A vezeték név Varga. Szerintetek melyik nevek illenek a Vargához? Ti milyen neveket adnátok a gyerekeiteknek,illetve ha van,akkor hogy hívják őket?
Köszönöm előre is a segítséget!
2016. aug. 17. 14:53
1/5 anonim válasza:
A fiú nevek a Nimród kivételével mind jól, a lánynevek közül csak a Rebeka. Sok szép magyar név létezik.
2/5 anonim válasza:
Ivett és Dávid jól hangzik Varga névhez :)
Réka, Emese, Eszter, Kinga? :)
3/5 anonim válasza:
Ábel, Ivett, Hanga. De ha rám hallgatsz: Nóri, Dóri, Lóri. 😉😉😉
4/5 anonim válasza:
A "Varga Hanga" szerintem furán hangzik, bár a Hanga név szép. A "Varga Zóra" meg valahogy olyan mint a "gázóra". Ezt a kettőt én nem adnám a Varga vezetéknévhez.
Amúgy a fentiek közül nekem a Dávid, Krisztián, Rebeka és Ivett tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!