A Szigeten a bejáratnál megkérdezték tőlem, hogy van-e kokain a vízben, amit bevittem. Miért tenne bárki is kokaint a vízbe?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, csak orron át beszívva fejti ki a hatását, vízben nem. Mi értelme lenne vízbe tenni?2016. aug. 16. 11:07
1/6 anonim válasza:
Vízben oldva vénásan is beadható.
2/6 anonim válasza:
Nem is azon döbbentél meg, hogy mit keres egy fesztiválon drog?
3/6 A kérdező kommentje:
"Nem is azon döbbentél meg, hogy mit keres egy fesztiválon drog?"
Miért döbbennék meg rajta? Hallani mindenfélét, tudom, hogy az ilyen fesztiválokra egy csomóan visznek valami drogot.
2016. aug. 16. 11:23
4/6 Koplárovics Béci válasza:
Miért nem mondtad, hogy kokó az nincs benne, csak a barátnőd, a Gina? :)
5/6 anonim válasza:
Miért nem mondtad hogy kóstolja meg ? :D
6/6 A kérdező kommentje:
Mondtam... meg azt is mondtam, hogy otthagyom, csak hadd menjek már be. De nem kellett otthagynom, beengedtek. Gondolom, leesett nekik, hogy nincs benne vízen kívül semmi. Csak úgy találomra kérdezték, de azért rendesen meglepődtem :D
2016. aug. 16. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!