Akos003 kérdése:
Skrillexnek van valami arab zenéje?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kérdésem az,hogy minap játszottam a FarCry3 nevű játékkal és egy kokain/heroin farmot kellett felgyújtani,és alatta egy tök jó Dubstep ment,nem szeretem a Dubstepet,de ez kiemelkedően jó volt.Haverom azt mondta,hogy Skrillex.
Nem tudjátok véletlenül a szám címét?Ilyen arab/török volt a szöveg benne utána Dubstep elemek és újra szöveg.
Előre is köszi!
2013. ápr. 5. 20:17
1/7 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=ry2Fk3HhyrY
És nem arab, inkább reggae :D
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
Jólvan...nem értek a Dubstephez.
Nagyon szépen köszönöm!
2013. ápr. 5. 20:35
3/7 anonim válasza:
Nincs mit, de nem a dubstephez kell értened, hanem a reggae-hez. :D Ajánlom figyelmedbe a Bob Marley számokat ;)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
Hehe...BadBoys,BadBoys...a Laci haja dús,a Laci haja dús mint a rántott hús....:D
2013. ápr. 6. 11:19
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom,csak akkor játék közben tűnt úgy ,mintha valami arab lenne.
2013. ápr. 10. 19:04
7/7 anonim válasza:
Nem rosszból, ne értsd félre!!
Ha már itt tartunk, A Badboys nem Marley száma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!