Baj hogy engem csak a fizika és a kémia alternativ és világegyetemes verzioja érdekel?
Figyelt kérdés
Mármint én nagyon megvagyok az összes tudományal szinte (bologia nagyon hasznos mert jo látni egy állatot vagy növényt akkiröl mindent eltudok mondani :) matematika is rendben van stb..) de a fizika és kémiának (a kémi kb olyan szinten van nálam mint a matematika de a fizikának soha nem érdekeltek a jelölések meg az olyan dolgok hogy ha egyszere dobsz le két különbözö tömegü tárgyat akkor is egyszere esik le ha nincs légellenálás stb.. tehát ezeket én feleslegesnek tartom (mint az elekronikába is sok dolgot ) meg az atomos dolgokat is tehát nem ugy feleslegesnek hogy nem kellene tanitani hanem engem csak a mindennapi életben használatos dolgok érdekelne és a magasztosabb dolgok mint pl az LHC kisérletei a speciáli és sima relatívitás elmélet , hurelmélet , plackidö stb... ezek érdeklnek tehát én a jelöléseket mindig is fölöslegesnek tartotam KIVÉVE ha kitüzök egy célt hogy pl meg akarom ezt vizsgálni ki akarom számolni a következményeit ha pl egy 50fokos dölt fán leguritok egy lapdát és mikor és az aljára tehát ha van cél akkor utána nézek és kiszámolom mit hogy kell de addig nem akarom fárasztani magam olyan dolgokal amiket soha nem fogok használni.2010. ápr. 19. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!