A fizika jobban érdekel, de a kémia könnyben megy, miből érettségizzek?
Figyelt kérdés
A fizika számomra bonyolult,de pont ezért szeretem,sok könyvet elolvastam a témában és bámultam az összetettségét.Ilyen a kémiában nincs,ezért annyira nem izgalmas,viszont sokkal egyszerűbb,mert csak pár dolgot kell megértenem az atomokkal kapcsolatban és ha megértettem a dolgot akkor a tanulás már csak 5 perc. Mindenképpen orvosira mennék,úgyhogy ebből a szempontból mind1,hogy melyikből rakom le az érettségit,csak megkérdezek még valakit,mielőtt elhatározom magam.Jah,és a fizika iskolai tananyaga annyira nem jó,mint a könyvek,mert csak alap dolgokról beszélünk,nem pedig összetettekről.2010. dec. 17. 20:40
3/5 A kérdező kommentje:
Jól állunk...
2010. dec. 17. 20:47
4/5 anonim válasza:
Abbol érettségizzél amivel tovább akarsz tanulni,ha egyikkel sem mész tovább akkor szerintem talán azzal amiből jobb jegyed lehet.Én kémiából éretségiztem és bioszbol,szerintem a kémia nagyon könnyü volt.A biologiát szeretem és az is elég jó volt,pedig mondták h nehéz.Én pl.földjazbol nem tundék,pedig arra mondák h könnyü.
Szóval ha nem akarsz továbbtanulni akkor mindegy ha igen akkor vagy az ami számít a másik suliba vagy az amiből jobb jegyed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!