Szerintetek mi a jobb a KFC a Burger King vagy a MC Donalds?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 11:37
1/16 anonim válasza:
meki és burger közül a mekit szeretem jobban.
kfc-ben még nem voltam, de értelemszerűen más. az ő előnye talán az, hogy normálisabb kaját árul.
a csirkés cuccot talán egészségesebbek mint a marhaburgerek:)
2/16 anonim válasza:
meki jobb :D
a kfc is nagyon finom :D
nem tudok választani:)
3/16 anonim válasza:
Számomra csak a KFC készit ehető kaját. És az az egyetlen hely, ahol nem kapok csalánkiütést a kajától.
4/16 anonim válasza:
Nemtom, én a rendesebb szendvicsek terén a burger kinget szeretem. Nagyobb szendvicseket adnak, több cuccal. (Az ilyen extrább whopperek stb. 2x akkorák, mint a big mac, és arányaiban is több az anyag bennük)
5/16 anonim válasza:
Nálunk nincs KFC, szóval azt nem tudom, mert csak egyszer próbáltam.
A Burgerrel elfogult vagyok, mert ott dolgoztam, így ott szívesebben eszem, mert minden szendvicsről pontosan tudom, hogy mi van benne. Van, amit nagyon szeretek, van, amit kevésbé. Viszont a sima hamburgert jobban szeretem a mekiben, mert ott alapból van benne hagyma. Igaz, én a burgerben is rakatok bele, de ott ritkán eszem ilyen kicsi vackokat, ha már ott vagyok, akkor valami nagyobbat eszem.
7/16 anonim válasza:
nyam :D mindegyik nagyon jó. és mindegyik más
8/16 anonim válasza:
Egyik sem !!! A sarki ABC a legjobb !!! Ott van a legfrisebb kenyér, szalámi. Hmmmmm...
10/16 anonim válasza:
Mivel még a másik 2-ben nem ettem, így a jelelnlegi állás szerint a McDonald's.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!