Elfajult egy vita koztem es egy lany kozott. Nem hajlando talalkozni velem. Mit buntetnek?
Figyelt kérdés
Buntetik ha minden egyes dolgot amit tudok kiirok rola? En egy szot nem szoltam a lanyrol es minden egyes titkomat dolgomat elmondta mindenkinek. Mit buntetnek? Mit nem? Nagyon fontos.2016. aug. 9. 07:15
1/1 anonim válasza:
A kérdésedre sajnos nem tudom a választ. Viszont gondolkozz el rajta, hogy lesüllyedsz e a szintjére. Jobb lesz e neked, ha neki rossz lesz? Ha megteszed ezt a lépést, te sem leszel jobb nála. Szerintem ez szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!