Személyimet otthon hagytam az összes iratommal, es itt vagyok a balcsin. Lehet kérni a rendőrségen erre a 3 napra ideiglenes személyazonosítót?
Rendőrségen biztos nem.
Telefonodat fogadjunk, hogy nem hagytad otthon...
Köszönöm a válaszokat.
Az utolsónak üzenem, hogy a telefonom MUNKAESZKÖZ, nem hagyhatom otthon, ugyanígy a laptopomat sem, nélkülük nem tudok fejleszteni, ill. tanulni sem.
De míg a laptopot előző nap összekészítettem, a tárcámat pedig nem tudtam, mert még hajnalban is használtam, amikor hazaértem pedig csak bedőltem az ágyba fáradtan, a telefont pedig reggel vágtam zsebre, amikor már indultam(tunk) is el itthonról, nem volt időm pakolászni túlzottan, sietni kellett, kiesett a fejemből.
Csak ugye mindig van az az ember, aki tipikusan csak kritizál, mert a telefon fontos.
Egyébként pedig ha már itt tartunk, van olyan ország, ahol a telefon alkalmas személyazonosításra is, és ez itthon is megoldható lenne, csak ugyebár egy hosszútávon olcsó és hatékony technológiát bevezetni nem érdemes, nem térül meg, mert nem tudnak elkérni érte pénzt a mindenesbrigád tagjai az önkormányzatnál.
"van olyan ország, ahol a telefon alkalmas személyazonosításra is"
Nofene. Mesélj, hol van ilyen?
"Az utolsónak üzenem, hogy a telefonom MUNKAESZKÖZ, nem hagyhatom otthon, ugyanígy a laptopomat sem, "
Az irataidat se hagyhatod otthon, mert bármikor kellhet.
De ezekszerint a tárcádat hagytad otthol, akkor pénz bankártya semmi nincs nálad?
Azt meg se kérdezem, hogy kocsival mentél e, jogsi stb...
Vonattal mentem, jogsi se volt nálam... bankkártya sem, de ismerős pénzt 3 napra tudott kölcsönadni, akivel mentem.
Nem kritizálást kértem, hanem segítséget. Persze mindenkinek könnyű a másikra kritikát mondania, egészen addig, ameddig vele nem fordul elő hasonló.
Elég rossz érzés volt nekem, hogy életemben először otthon hagytam az irataimat.
Nem adnak szeszt 180 alatt?
Pihenni mentél vagy "fejleszteni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!