Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Gázpisztoly hatásos önvédelmi...

Gázpisztoly hatásos önvédelmi eszköz?

Figyelt kérdés
Vagy csak annak mondják,de semmit sem ér? Láttam az összes youtube videót erről,de nem tudom eldönteni....
2016. aug. 6. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Újabb eset ahol nem vált be,szintén több támadó ellen.:

https://www.youtube.com/watch?v=Fg8peAi_AXM

2016. okt. 24. 08:57
 22/24 anonim ***** válasza:
21-es válaszoló : a tag figyelmeztető lövést adott le riasztó tölténnyel , ezért nem vált be .
2016. okt. 24. 19:49
 23/24 anonim ***** válasza:

21:

Te normális vagy? (Most nem írok csúnyábbat...)

"a levegőbe lőtt riasztófegyverével, mire a horda rátámadt és összerugdosták"

Meg nézd már meg mennyire pontatlan az egész:

"elvitték a gázfegyver tartási engedélyét"

ILYEN NEM IS LÉTEZIK!

Valahogy nem arról van szó, hogy kilőtt rájuk PV-CS vegyes tárazású gázpatronból egy tárat az arcukba 0-3 méterről és aztán megverték.

Hanem hogy lőtt a levegőbe (gondolom riasztó tölténnyel), aztán megverték. Álljunk be egymással szembe te és én úgy, hogy nálam egy riasztótöltényre töltött gázpisztoly van. Én elkezdek a levegőbe lövöldözni vele, aztán ha elérsz hozzám akkor megverhetsz. Aztán ugyanezt játsszuk el úgy, hogy a fegyver tele van töltve mondjuk paprika gázpatronokkal és pofán lőlek addig, amíg ki nem fogy.

A gázpisztolyt nem idiótán kell használni, hanem normálisan. Itt egy rövid leírás 7 szabályról, amit be kell tartani vele kapcsolatban. Ha ezeket valaki mind betartotta és aztán lett baja, akkor már beszélhetünk komolyan:

[link]

2016. okt. 24. 19:49
 24/24 anonim ***** válasza:
Rengeteg más eset is van.teljesen mind1 ,hogy tárazod,ha szélben,esőben nem használható.Ez az egy érv bőven elegendő is lenne.Sok más már modernebb eszköz is van,ingerlő anyagok kilövésére.Főleg a jpx -ek. Ezek mellett egy gázpisztoly levélnehezék.
2016. nov. 9. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!