Melyik a kedvenc illatod/szagod, minek szereted a legjobban az illatát? (:
Figyelt kérdés
Nem csak parfümre gondolok, hanem úgy általában ha van valami amit kimondottan szeretsz.2010. ápr. 17. 21:43
2/13 anonim válasza:
Vannak olyan tusfürdők, amikre ráírják, hogy 'Lanolinos' nah és hát nem tudom mi az a lanolin, de azokat nagyon szeretem :D
4/13 anonim válasza:
Eső (vagy az utáni illat), amikor csípős hideg van, fenyőillat, vaníliaillat, fűillat,meg a természet illatát. Te?
---
5/13 anonim válasza:
a fűnek az illatát énis nagyon szeretem, főleg amikor füvet nyírok.
szeretem még a 'tavasz' illatot, tudjátok, amikor sok virágnak keveredik az illata.
imádom a sült oldalas illatát :P
meg a kürtőskalácsét.
a marihuana illatát, főleg a master kushét
6/13 anonim válasza:
Miami Hills(ez a Naomi Campell féle illat)
7/13 anonim válasza:
Esőillat. Kókuszillat. Frissen nyírt gyep illat. Frissen sült süti ilatt. Narancsillat. :)
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :)
Én a vattacukornak, eső utáni illat (úgy látszik ezt sokan szeretik :) ), elégett gyufának a szagát (ezt nem tudom miért :D ) és a frissen mosott ruhákét.
2010. ápr. 17. 22:34
9/13 anonim válasza:
a frissen nyírt fű illatát.a benzin szagát. BlackXS (parfüm). rántott husi illatát.:P
10/13 A kérdező kommentje:
A benzin szagát én is szeretem. :D
2010. ápr. 17. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!