Egy senki vagyok! Hogyan felejtsem el a barárnőm? 19/F
a lényeg, hogy mindig foglald le magad!
nézz filmeket, játssz számítógépes játékokat, keress új hobbit, tölts sok időt társaságban...
egy a lényeg, ne legyen időd csak ülni, és a történteken gondolkozni..
mert nem a te hibád végett ért véget a kapcsolatotok..
jobbat érdemelsz annál a nőnél...
olyat, aki nem csalna meg téged soha, és ezt kell tudatosítanod a fejedben!
nem te vagy az értéktelen, hanem ő, mert ő süllyedt olyan alacsony szintre, hogy a megcsalást választotta! holott ha más kapcsolatra vágyott, azt szemtől szembe is közölhette volna veled érett nő módjára...
én is átéltem már hasonlókat, és tudom hogy milyen nehéz..nekem hónapok kellettek, hogy túltegyem magam rajta..
lehet neked is sok idő lesz, de hidd el, amit javasoltam az nagy segítség lesz, ne hagyd magad unatkozni, mindig tégy valamit, és akkor gyorsan telik majd az idő, és egyik nap úgy kelsz majd fel, hogy érzed: továbbléptél, és tudni fogod, hogy igen is értékes ember vagy! :)
19/L
Szia! Először is gondolj arra, hogy nem te vagy az egyetlen ezen a földön. Aztán arra, hogy a csajszi így járt. Elveszített egy igazi kincset, téged.
Félre khm? Hát gratulálunk lenni hozzá, de gondolj csak bele. Téged megcsalt akkor a következőt is megfogja, aztán a következőt és így tovább.
Neked kimutatta a foga fehérjét és legközelebb óvatosabb leszel. Nem benned van a gond, hogy megcsalt! Erre gondolj! Lesz másik lányzó. Biztosan nehéz most neked, de ne erre koncentrálj :) kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!