Mi lett a CuffeeCup.hu-val?
Gyerekkoromban sokat szórakoztam a coffeecup.on flash játékokkal. Annyira emlékszek hogy voltak ott vicces videók, háttérképek meg egy rakás játék. Most nem találom ezt az oldalt. Mi lett vele?
Google-be csak egy képet találtam róla:

A linkelt kép nem működik.
Talán coffeecup.hu lesz az (coffee, mint kávé, cup, mint csésze).
A [link] tanulsága szerint az oldal 2015. február 6-án még az eredeti állapotában üzemelt. 2015. augusztus 1-én viszont már egy teljesen más tartalom volt rajta, egy blog jellegű oldal (mint ma is). Az első bejegyzés 2015. május 26. keltezésű.
Az oldal az alábbi domain nevek alól is elérhető volt:
coffeecup.hu
kepes-lap.hu
hatterkepek.hu
kep-tar.hu
sztarfotok.hu
flashgame.hu
Mind máshova mutat.
Nagy valószínűséggel az történt, hogy az oldal nem volt kifizetődő. Gondolom a reklámokból próbált bevételt szerezni, ami nem hozott annyi összeget, ami fedezte volna az oldal üzemeltetésének a költségeit. (Hat domain név az évi 8500-9000 Ft, ehhez még hozzájön a tárhely díja.) Vagy ha az üzemeltető ezt zsebből fedezte, megszorult anyagilag és nem tudta tovább vállalni a költségeket. Vagy egyszerűen csak ráunt, nem volt már ideje, kedve, lelkesedése folytatni az oldalt. Vagy az oldalt feltörték, és az oldal készítőjének nem volt biztonsági másolata, és nem volt kedve az egész rendszert az alapjaitól újraépíteni.
Mivel az oldal üzemeltetője nem adott meg egyéb információt magáról, pl. Facebook oldal, Twitter fiók sincs linkelve a régi oldalra, így az igazi ok nagy valószínűséggel már soha nem fog kiderülni, de nem is lényeges.
De röviden: Az oldal megszűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!