Mit csinaljak ha haza akarok jönni németországból mert elegem lett?
Ne hisztizz, inkább gondolkodj el azon, miért is kellett külföldre mennetek.
Ha nem megy, segítek: azért, hogy anyádék meg tudjanak adni neked minden szart, amiért picsogsz.
Úgyhogy fogd be szépen a kis pofácskádat és örülj, hogy nem szárazkernyéren kell élned minden nap, hanem van interneted meg okostelefonod meg tisztességes ruháid, meg tető a fejed felett.
Majd ha te keresed meg azt a pénzt, ami a megélhetésedhez kell, akkor oda mész, ahova akarsz.
Hálátlan kölök. Ha rajtam múlna, meg is érdemelnéd, hogy anyádék hazazavarjanak, aztán boldogulj ahogy tudsz.
Hallo,
Nagyon sajnalom, hogy ilyen hasznavehetetlen valaszokat kaptal. A redakcio fog gondoskodni rola, hogy a valaszirok valaszait töröljek.
En megertem a problemadat, a honvagyadat. Probalj meg elöször is a szüleiddel beszelni erröl. Azt probald megbeszelni velük, hogy az nem lenne-e lehetseges, hogy te visszaköltözz egyedül valamelyik rokonodhoz, es ott elj, jarj iskolaba? Lehetseges, hogy egy evet elveszitenel a magyar iskolaba, azaz egy osztallyal lejjebb kerülnel, de ez nem problema. Amig kiskoru vagy, addig a szüleid döntenek rola, hogy mi legyen veled, hol elj, velük D-ben, vagy Magyarorszagon. Igy vigyazz arra, hogy ne mergesen közelitsd meg nekik ezt a temat, hanem, ugy, hogy erezzek, hogy ez neked mennyire fontos, es faj.
Szia!
Én is sajnálattal olvastam az első pár kommentet, de ne is figyelj az ilyenekre,ez az internet, sok a megkeseredett ember.
Megértem a problémádat, én Dániából költöztem haza. Hiába voltak ott is nagyon jó barátaim, jól fizető munkám, mégsem éreztem boldognak magam. Igen, itthon nehezebb az élet sok szempontból, főleg az anyagiakat tekintve, de a pénz nem minden! Most ezerszer boldogabb vagyok, mert ismét a családommal és a legközelebbi barátaimmal szoros és személyes kapcsolatban lehetek. Szóval, hogy ha tényleg te is ezt szeretnéd, akkor bizony a szüleiddel beszéld meg és próbálj meg beszélni az itt élő rokonaiddal is(akiknél maradni tudnál), talán ők is segíthetnek meggyőzni a szüleidet.
"mivel barátot az ember csak 1x talál az életében az ember nem igaz?"
Nem.
"és legalább ha a jó oldalát nézzük.volt egy szuper lehetőségem"
Volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!