Pénteken veszteném el a szüzességem de nincs hol tudtok ötletet?
Nálam elveszítheted.
Kukit nem kell hoznod, az van itt is :P
Nekem is mindig pénteken jön ez, lassan 30 leszek, férfi vagyok, de még nem sikerült egyetlen nővel sem eljutni ideáig.
Szóval, aki olvassa ezt és 19 évesnél idősebb nő, írhat, de készüljön fel, hogy csak házasság után fogok "lukra futni".
Ha eddig komolytalan, futó kapcsolatot nem akart egy lány sem, ezután, már nem szeretnék "hülyét csinálni" magamból, hogy egy szexkapcsolattal odakössem magam valakihez.
15 éves kislány, nehogy rám írj! Remélem, még vársz vele legalább 3-4 évet!
Kit érdekel ,hogy mikor veszted el? :DDD
Amúgy jó lesz a kocsma budi is. ;)
Ui.:
Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..... Asszem veled már korában tényleg beszéltem privátba. :P
9.: Velem, vagy a Kérdezővel?
Egyébként beszédes a Kérdező nickneve: "Farkascsaj2001", csak ezért írtam egy kis "true story"-t.
Egyébként rólunk, már az közi lelkész is azt hitte, hogy szüzességet elveszteni mentünk a közibe (ki is prédikálta), az eszébe sem jutott, hogy esetleg szerelmesek vagyunk egy lányba, aki ott van és azért mentünk le és nem azért, mert bu$ik vagyunk, vagy mert du@ni szeretnénk...
Egy olyan világban, ahol a lelkészed is csak a farkára tud gondolni, vigyáznod kell, nehogy "Farkascsaj" tinicsajok erőszakoljanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!