A Hűvös völgyi suliról mi a véleményetek? Az SZJGhez hasonló könyveket is keresek, mivel imádom azt a sorozatot, és annyira rossz, hogy vége. A Hűvös völgyi suli az kb. milyen? Mint az SZJG? Vagy másabb?
Hasonló könyvnek ajánlanám Tavi Kata Sulijegyzetek sorozatát. Vagy ha nem kifejezetten magyar írótól keresel könyveket a akkor ott van még: Stephanie Perkins – Anna és a francia csók, Kelly Oram - Szívzűrterápia strébereknek, Marni Bates - Láthatósági mellény lúzereknek, Alyson Noel - Lúzerek És Bálkirálynők.
A hűvösvölgyi nekem sem annyira tetszett, nem is a hasonlóságok miatt, mivel mindkettő gimis sorozat lesznek megegyező dolgok. A karaktereket nem igazán tudtam megkedvelni.
A Hűvös völgyi suli nem kicsit másabb az SzJG től. Én csak a 4. részig olvastam.
Amit még ajánlani az a Jók és rosszak iskolája, Zizi naplója, Időfutár. Ezek inkább kalandosabbak meg mesebeliebbek mint az SZJG.
Én elolvastam az első két részét de a másodiknak a végét már eléggé untam
Ettől függetlenül beszerzem majd a többi részt mert én is olvastam már a SZJG-t és bírom ezeket a sulis könyveket
Én először a HvS-t olvastam es csak utána az SZJG-t.
Először még jobban is tetszett!
Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!