Miért ilyen sikeres Radics Peti?
Figyelt kérdés
Csak szinkron paródiákat csinál, semmi egyedit nem alkot, legalább lenne Gameplay vagy valami, de semmi.2016. júl. 21. 13:55
11/15 anonim válasza:
Visszaolvasva a sok hosszászólást ismét feltűnt, hogy az egyik hosszászóló milyen lazán lesz@rozta Peti videót. :D
Kisfiam, tudod te mennyi munka van egy videóban? Foglalkozol a témával?
Ha nem, akkor halgass, mert a te véleményed nem számít semmit.
Ha meg te is videózol, akkor tudhatnád, hogy nem illik más mumkásságat csak úgy leszólni a semmiből, mintha te lennél a vagány gyerek! Tudod, egy kis szolidarotás..
Na puszi!
12/15 anonim válasza:
Csinálj jobbat negatíív!😂Aztán akkor óbégass....😂
13/15 anonim válasza:
Én sem értem, miért sikeres Radics Peti, de nem azért, mert nincs gameplay a csatornáján (hál' istennek, gameplay videókból Dunát lehetne rekeszteni), hanem azért, mert egész egyszerűen nem tetszenek a videói. Idegesít az egyfolytonos káromkodása. Tudom, hogy (főleg) paródiákat készít, szóval ezeket a káromkodásokat ironikus/szatirikus céllal használja (így mutatja be a nagyközönséget), de pont ezért nem jönnek be a vidijei, mert a valóságban is irritál a folytonos káromkodás. Értem én, hogy szatirikus, de nem feltétlen vicces. (A South Parkot viszont szeretem. :) Azt viszont tisztelem benne, hogy rocker/metalhead.
15/15 anonim válasza:
videóba voltál :D pusztuljak el de epic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!