Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen sikeres Radics Peti?

Miért ilyen sikeres Radics Peti?

Figyelt kérdés
Csak szinkron paródiákat csinál, semmi egyedit nem alkot, legalább lenne Gameplay vagy valami, de semmi.

2016. júl. 21. 13:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Visszaolvasva a sok hosszászólást ismét feltűnt, hogy az egyik hosszászóló milyen lazán lesz@rozta Peti videót. :D

Kisfiam, tudod te mennyi munka van egy videóban? Foglalkozol a témával?

Ha nem, akkor halgass, mert a te véleményed nem számít semmit.

Ha meg te is videózol, akkor tudhatnád, hogy nem illik más mumkásságat csak úgy leszólni a semmiből, mintha te lennél a vagány gyerek! Tudod, egy kis szolidarotás..

Na puszi!

2018. febr. 12. 17:12
 12/15 anonim válasza:
Csinálj jobbat negatíív!😂Aztán akkor óbégass....😂
2018. máj. 30. 23:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Én sem értem, miért sikeres Radics Peti, de nem azért, mert nincs gameplay a csatornáján (hál' istennek, gameplay videókból Dunát lehetne rekeszteni), hanem azért, mert egész egyszerűen nem tetszenek a videói. Idegesít az egyfolytonos káromkodása. Tudom, hogy (főleg) paródiákat készít, szóval ezeket a káromkodásokat ironikus/szatirikus céllal használja (így mutatja be a nagyközönséget), de pont ezért nem jönnek be a vidijei, mert a valóságban is irritál a folytonos káromkodás. Értem én, hogy szatirikus, de nem feltétlen vicces. (A South Parkot viszont szeretem. :) Azt viszont tisztelem benne, hogy rocker/metalhead.
2019. dec. 31. 16:05
 14/15 anonim válasza:
2021. máj. 12. 22:54
 15/15 anonim ***** válasza:
videóba voltál :D pusztuljak el de epic
2022. jún. 11. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!