Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért ilyen sikeres Radics Peti?

Miért ilyen sikeres Radics Peti?

Figyelt kérdés
Csak szinkron paródiákat csinál, semmi egyedit nem alkot, legalább lenne Gameplay vagy valami, de semmi.

2016. júl. 21. 13:55
1 2
 1/15 anonim válasza:
90%
Pont akkor nem alkotna semmi egyedit ha gameplayezne. Több ezer ilyen csatorna van erre. Ő az egyedi humorát beleviszi a videóiba és ezért szeretik. Én nem ismerek több "híres" szinkronparódia csatornát. De ha tudsz linkelj, de az se számítana nagyon mert pl a gameplay csatorna biztos több van.
2016. júl. 21. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

Attól egyedi, hogy nem végig agyatlan káromkodás megy a szinkronparódiáiban, hanem van benne ötlet és humor is.

A ötletes szinkronparódia nem kevés idő- és energiabefektetés. A filmfelvétel ugyan már előre kész van, de az ötleteket, amit a szereplők szájába adsz, az mind a te egyedi munkád. Azt senki sem csinálja meg helyetted.

2016. júl. 21. 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha te ebben nem látod az egyediséget akkor vak vagy!
2016. júl. 21. 15:23
 4/15 anonim ***** válasza:
59%

"Attól egyedi, hogy nem végig agyatlan káromkodás megy a szinkronparódiáiban, hanem van benne ötlet és humor is."

Hát én pont csak ennyit látok a videóiban... agyatlan és értelmetlen káromkodást, értelmetlen poénokat. Ha legalább lenne valami értelme a poénoknak, mert mondjuk beleillik abba filmbe vagy anyagba amit kiparodizál, na akkor lenne értelme az egésznek amit csinál. De csak egy sor agyatlan káromkodás van az összes videójában (na jó, a Hitler tanár úr az elég jó, de a többi egy nagy szar)

2016. aug. 13. 13:51
 5/15 anonim ***** válasza:
46%

Hát, én igazából nem szeretem őt. Láttam pár videóját, azokban csak kiabál meg káromkodik. Lehet, hogy vannak jó videói is, csak valahogy pont a legrosszabbakat találtam meg elsőre (tényleg csak keveset láttam tőle), de egyelőre nem nagy kedvencem.

Bár elsőre hasonló volt a véleményem Szirmairól is - (filmkritikák) -, mert az első 2-3 videó, amit megnyitottam, szinte végig csak üvöltözésből állt. De aztán belenéztem még egy-két videójába, amik jobbak voltak, szóval őt is megkedveltem.

2016. aug. 14. 01:29
 6/15 anonim ***** válasza:
72%
Van Gameplay-e, de mindegy... A lényeg, hogy nagyon rossz helyen kezdted el keresni a hibát, mert itt legkevésbé sem az egyediséggel van baj... Pont, hogy nagyon is egyedi dolgot csinál, amit vagy szeretnek az emberek, vagy nem. Azt tényleg nem lehet mondani, hogy egy agyatlan, sz@r, primitív értelmetlen káromkodásból álló, 50-es IQ-s ember által kreált videókat látunk tőle. Tényleg felfedezhetjük a videói nagy részében az ötletességet és a humort, és egy intelligens ember amúgy. Nem szabad a stílus miatt előítéleteket hozni. A dolgok mögé kell nézni néha, hogy korrekt döntést tudjunk hozni.
2016. szept. 26. 22:02
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Benne voltál a videójában:)

Vagyis csak a kérdésed

Ilyen szerencsét:)

2017. jan. 3. 23:58
 8/15 SilverClaw válasza:
100%

Mert gameplay-ből már nincs hányásig ....

Aki gamplay videókat csinál sem alkot egyedit.

2017. jan. 10. 00:19
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

Radics petinek sok mondanivalója van az embereknek... Ezeket öntötte bele ilyen humoros videókba.

Facebook idiótákban is igaza van, a hitler tanár úr valamelyik részében is. Figyeld hogy miket mond. Ezzel alkot egyedit

2017. jan. 10. 23:57
 10/15 anonim ***** válasza:
67%

A poénjai nem agyatlanok, csak te ennyit érzékelsz belőle... Taps, taps.

Ui.: Menj inkább aludni.

2017. ápr. 20. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!