Miért ilyen sikeres Radics Peti?
Attól egyedi, hogy nem végig agyatlan káromkodás megy a szinkronparódiáiban, hanem van benne ötlet és humor is.
A ötletes szinkronparódia nem kevés idő- és energiabefektetés. A filmfelvétel ugyan már előre kész van, de az ötleteket, amit a szereplők szájába adsz, az mind a te egyedi munkád. Azt senki sem csinálja meg helyetted.
"Attól egyedi, hogy nem végig agyatlan káromkodás megy a szinkronparódiáiban, hanem van benne ötlet és humor is."
Hát én pont csak ennyit látok a videóiban... agyatlan és értelmetlen káromkodást, értelmetlen poénokat. Ha legalább lenne valami értelme a poénoknak, mert mondjuk beleillik abba filmbe vagy anyagba amit kiparodizál, na akkor lenne értelme az egésznek amit csinál. De csak egy sor agyatlan káromkodás van az összes videójában (na jó, a Hitler tanár úr az elég jó, de a többi egy nagy szar)
Hát, én igazából nem szeretem őt. Láttam pár videóját, azokban csak kiabál meg káromkodik. Lehet, hogy vannak jó videói is, csak valahogy pont a legrosszabbakat találtam meg elsőre (tényleg csak keveset láttam tőle), de egyelőre nem nagy kedvencem.
Bár elsőre hasonló volt a véleményem Szirmairól is - (filmkritikák) -, mert az első 2-3 videó, amit megnyitottam, szinte végig csak üvöltözésből állt. De aztán belenéztem még egy-két videójába, amik jobbak voltak, szóval őt is megkedveltem.
Benne voltál a videójában:)
Vagyis csak a kérdésed
Ilyen szerencsét:)
Mert gameplay-ből már nincs hányásig ....
Aki gamplay videókat csinál sem alkot egyedit.
Radics petinek sok mondanivalója van az embereknek... Ezeket öntötte bele ilyen humoros videókba.
Facebook idiótákban is igaza van, a hitler tanár úr valamelyik részében is. Figyeld hogy miket mond. Ezzel alkot egyedit
A poénjai nem agyatlanok, csak te ennyit érzékelsz belőle... Taps, taps.
Ui.: Menj inkább aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!