Ha vékony vagyok miért szólhat meg mindenki?
Ne foglalkozz vele fiatal vagy sajnos hozzá kell szokni hogy mindig lesz olyan akinek szúrod a szemét
ha felesleged lenne azért, ha tektkód lenne azért, engem pl a fehér bőröm miatt bántottak sokáig, hogy milyen sápadtka vagyok miért nem napozok, hiába mondtam h az én bőröm ilyen aszalódhatnék órákat a napon csak elégek de nem barnulok-
Na mindegy szóval felejtsd el ezt a megfelelési kényszert.
Érezd jól magad a bőrödben, ha meg téged zavar a testsúlyod, keress fel egy szakembert aki segít egészséges módon hízni.
Ne akard már itt elmagyarázni, hogy 54kg osan erőssebb vagy a 80kg nál, akkor üsd le :)
Ha mindenki szól, hogy kilátszanak a csontjaid, akkor nem velük van a baj, hanem veled.
Kb fél év alatt lehetne normális kinézeted edzéssel, ha neked jó, hogy mindekni szerint ronda vagy, akkor ne másokat hibáztasd.
Lehet neked így is jó, de te nem látod magad.
ilyenek az emberek, lehet téged zavar, engem meg az zavar, ha ilyenkor megy a fogadd el magad gebén, legyünk együtt loserek kommentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!