Mi ez az új pokemon hülyeség?
Megjelent egy pokemon AR játék telefonra. Végtelenül népszerű
Pokemon GO a neve
Az hatalmas túlzás, hogy szó sincs a Pokémonról évek óta, mivel alapvetően videojáték-sorozat, és az új játékoknak mindig milliós eladásaik vannak már az első napon is, de mivel itthon nincs akkora kultúrája egész konkrétan a Nintendo-nak, utoljára akkor hallott róla 1-1 elejtett cikknél többet a magyar átlagember, amikor kb. 15 évvel ezelőtt a fénykorát élte hazánkban a róla készült rajzfilmsorozat.
Ahogy az előttem lévő is írta, most jelent meg okostelefonokra a Pokémon GO című ingyenes játék, amiben a valóságban sétálgatva lehet Pokémonokat fogni, fejleszteni őket, harcolni egymás ellen, és hasonlók. Nagyon alapszintű és egyszerű játék, a főszéria komplexitásának töredéke sincs benne, de talán részben pont ezért népszerű az átlag emberek körében is. Könnyen megérthető, addiktív, és egy kreatív ötlet általában. A Pokémon egyébként egy fantasztikusan felépített világ olyan elemekkel, ami kortól függetlenül meg tudja ragadni az embert, de mivel ahogy mondtam, itthon a legtöbb ember csak az egyértelműen gyerekeknek készült rajzfilmsorozatot ismerte, illetve látta a szintén elsősorban nekik kitalált matricákat meg plüssöket a boltok polcain, egyszerűen elkönyvelte magában, hogy valami szigorúan gyerekeknek szóló meséről van szó.
Igen és ezt hol kell letölteni,mett még a kérdést sem tehettem fel mert azonnal törölték.
Hol kell letölteni?
Wiko Lenny2 a telóm.
És akkor ma letölthető lesz a Play Áruházban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!