Pokemon go játékosok, melyik teamben vagytok?
Figyelt kérdés
Van itt olyan aki játszik ès már bent van egy teamben? Ha igen,mièrt pont azt választotta?
Èa mi ez a nagy konfliktus (álltalában külföldi oldalakon) a team mystic ès a team valor között?
2016. júl. 15. 19:30
2/4 anonim válasza:
Én a mysticet választottam és csak azért pont azt mert a karakteremnek kék a ruhája 🤔😂 igazándiból szerintem azért van konfliktus mert a tornatermeknél általában mindig vagy kék vagy pirosak vannak "mesterként" legalábbis itt Skóciában így vettem észre persze ez lehet hülyeség 🤔
4/4 anonim válasza:
Én a Valorban vagyok, azért mert tetszenek az eszméi, és olyan, mint a Griffendél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!