Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 2het lyukasztas utan szabad...

Telihoold kérdése:

2het lyukasztas utan szabad meg fajni a fulnek?

Figyelt kérdés
2hete lyukasztottam ki a fulem, 3lyukat szurtak es 1et a porcba. A 2lyukkal nincs semmi hond de viszont ami a porcba van az rettenetesen faj. Nemtudok rajta aludni meg ha barmi hozza er nagyon faj es piros is rendesen. Pedig fertotlenitjuk is es vogyazok is ra, de viszont ez nekem nemtetszik hogy ennyi ido utan meg ennyire faj. Valaki tudna segiteni ebben hogy mitol fajhat? Es mi a teendo?
2016. júl. 13. 22:18
 1/2 Perei Viola ***** válasza:

Porcba rakott fülbevaló fájdalmasabb és hosszabb ideig is gyógyul. Két hónap a teljes gyógyulási idő,addig a fülbevalót sem szabad kiszedni. Normális,hogy fáj és piros, csak vigyázz,nehogy begyulladjon. Fontos a rendszeres, naponta többszöri a fertőtlenítés ( Octenisept ) és menj vissza oda ahol szúrták a füled, és kérdezd meg, hogy normálisan gyógyul-e. Ha házilag készült a lyukasztás, akkor pedig menj el dokihoz és mutasd meg neki, nehogy gyulladt legyen!!

Habár nem írtad,hogy mennyire piros és hogy pl meg van-e dagadva, de azt gondolom, hogy normális mederben folyik a gyógyulás, csak ez a porcos történet ilyet: fáj és sokáig tart.

Tartsál ki, a végén nagyon szép lesz! :D

2016. júl. 14. 13:45
 2/2 Perei Viola ***** válasza:
Azt elfelejtettem mondani,hogy azért mozgasd is meg szép finoman a fülbevalót, ami remélhetőleg arany vagy orvosi fém!
2016. júl. 14. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!