Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Lost vagy a Szökés a jobb?

A Lost vagy a Szökés a jobb?

Figyelt kérdés
légyszi csak olyan írjon, aki látta mindkét sorozatot! fontos tudnom, melyiket találjátok jobbnak!
2010. ápr. 15. 18:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Pl. voltak olyan részek a Lostba is meg a Szökésbe is amik kevésbé tetszettek. De ha mindenképp dönteni kell akkor a Szökés...
2010. ápr. 15. 20:11
 12/19 anonim ***** válasza:

En mind a 2 lattam(a lostbol S06E12ig mert meg csk annyit adtak a tvbe)

Hat a Szokes nagyon tetszet csk a vege volt szomoru mert azok utan amin atmentek jo lett volna a happy end de azert igy is jo volt

a Lost is jo foleg az elso evad csk a tobbi evad nagyon bonyolult es szerintem mindenkinek jobban tetszene ha nem bonyolitanak ennyire tul...de ha kellene vallasztanom akk a Szokes:D:D

2010. ápr. 15. 22:42
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem a szökést mondaná akasztani való.....
2011. jún. 7. 19:19
 14/19 anonim ***** válasza:

A Lost, és ezzel így van a világ 90% a is: A Lost Emmy- és Golden Globe-díjas! Amúgy a primitív kommentekből ítélve a legtöbben nem is nagyon értették a sorozatot.

[link]

A szökésre senki sem fog emlékezni, átlagos, míg a Lost objektíven beírta magát a filmtörténetbe. Ennyi. Ha valaki olvassa ezt a kérdést, lássa az igazságot, mely kicsit késett.

2011. aug. 22. 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:

hát azért szerintem a pb-re is sokan fognak emlékezni. nagy fanfavorit sorozat volt az is. te jó ég, a régi szép időkben milyen jó volt kedd reggelente izgulni rajtuk. szóval én biztos fogok emlékezni meg sokan, nem lesz elfeledve. persze az vitathatatlan, hogy a Lost az eddigi legjobb sorozat. aki végignézte és értette, az nem mondhat mást.

de azért a pb-t kicsit lebecsülöd:D

2011. aug. 26. 00:48
 16/19 anonim ***** válasza:
:D csak filmtörténeti mércével néztem a helyzetet. A Lost a nehezebb emészthetőség ellenére képes volt a csillagokig emelni a műfajt, és túllépni rajta, míg a saját kategóriájában a szökés koránt sem érte mindezt el. (lásd: 24). Senkit nem akartam megbántani, csak néhány kommentelő kicsit elszállt.
2011. aug. 26. 21:09
 17/19 anonim ***** válasza:

nem is bántottál meg senkit:D

amúgy lehet én kicsit elfogult vagyok a PB-vel, mert ezzel lettem junkie, hatalmas kedvencem volt az 1. évad, ezzel indult mindent. a Lostot tartom a legjobbnak, de a kedvencem mégis a PB.

na mindegy, tőlem a szakma elfelejtheti, én biztos nem :)

2011. aug. 27. 18:38
 18/19 anonim ***** válasza:
:D Hát jah, végül is az a fontos, hogy tessen.
2011. aug. 27. 21:55
 19/19 anonim válasza:
Én láttam mindkettőt és azt kell mondanom hogy egyik sem ér egy kalap szart sem. Azért mondjuk a Szökés első évada nagyon bejött jól ki volt találva. Kár volt folytatni, mert az alapsztoriban nem volt több szufla és az alkotók persze nem is tudtak érdemlegeset kitalálni tehát a többi évad egyszerűen fos(az egyikben még újra le is sittelik - csak most valahol Dél-Amerikában, hogy onnan is megszökhessen - szánalom). Arra hogy a LOST korszakalkotó lett volna...hát nemtom...korszakalkotó sületlenség. Kínlódás volt végigszenvedni, mert teljesen 5lettelen volt az egész. Látszott hogy az egésznek semmi irányvonala nincs, csak pakolják egymásra a logikátlan baromságokat: többiek, időutazás, Jacob...Emléxem amikor indult a sorozat 2004-ben olvastam 1 cikket, hogy a legtöbben arra tippelnek hogy valójában meghaltak a repülőszerencsétlenségben, amin persze az alkotók csak mosolyogtak hogy ennyire nem egyszerű a dolog -- akkortájt több filmben is ellőtték hogy meghaltak a szereplők egy balesetben és flesselik a cselekményt(Belső útvesztő, Zsákutca...) És mégis mi történk??? Annyira logikátlanul épültek egymásra a dolgok hogy a végén már nem tudták máshogy lezárni a sorozatot(mondjuk sztem nem is volt céljuk hogy eljussanak valahová). Szóval ne nézd meg egyiket sem, időpazarlás. Én nem vagyok sorozatrajongó, de ami nekem teszett az a 24 meg talán a FlashForward. Bár az utóbbi is megszegi a saját szabályait, miszerint pontosan azért történik minden úgy mert látták és el akarják kerülni azt. Nekem azért tetszenek ezek a sorozatok, mert az évadoknak van koncepciójuk, sajnálom is hogy a Jövő emlékeit bedöglesztették :( Dióhéjban: Lost meg a Prison break is szar
2012. márc. 23. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!