Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Keresek egy olyan társkereső...

Keresek egy olyan társkereső oldalt mi tényleg ingyenes, és van-e valaki aki mondana is nekem egy ilyet?

Figyelt kérdés

Olyan problémám van a társkereső oldalak zömével, hogy ki írják hogy tök ingyenesek, és jók stb próbáld ki ilyen szövegek, de mire be regisztrálsz, és az Adminisztrátor jóvá hadja azt, hogy utána tudj bármit is csinálni.

Elkezdesz böngészni, találsz valakit aki neked szimpatikus, és írni szeretnél neki egy üzenetet, de fel jön egy ablak hogy fizessek előre mit tudom én xx hónapra, hogy beszélni tudj bárkivel is. És ez gáz.

Megértem az ilyen oldalaknak azon részét hogy ebből tartsa fen magát, oké ezzel nincs semmi baj. De akkor minek kel szédíteni az embert, hogy ingyenes? Nem az hogy aki regisztrálni akar egy figyelmeztetést ki írna az oldal hogy a regisztráció az ingyenes de a belső kezelői funkciók már fizetősek, legyen az kép nézés vagy üzenet írás.

Tehát a kérdésem arra vonatkozik, hogy ki tud olyan oldalt ajánlani, ami nem csak a regisztrációra, de minden egyéb használható funkció is ingyenes a társkereső oldalba? És melyik az a oldal?

2016. júl. 11. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:
.
2016. júl. 11. 03:48
 2/5 anonim ***** válasza:
randiface.hu , a love.hu és a randivonal bizonyos szolgáltatásai is ingyenesek.
2016. júl. 11. 06:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Na igen, csak pont a szükséges szolgáltatások fizetősek!

Randihely, netrandi viszont ingyenes.

2016. júl. 11. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Tinder
2016. júl. 11. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Majd ki próbálom őket. Bár a Love.hu na az mondjuk ismerem, az nem nagyon vált be nekem.
2016. aug. 11. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!