Lányok! Nektek, mennyire jön be ez a nyitó szöveg a társkeresőkön? F/25 (Kizárólag lányok válaszára várok! )
Szia kedves Barbi!
Az imént néztem meg a profilod, és nagyon vonzó, kedves, intelligens lánynak tűnsz, aki felkeltette az érdeklődésem, ezért szívesen tudnék meg rólad többet. Szimpatikus volt, amiket az adatlapodon olvasgattam, és szeretnélek jobban megismerni, mert úgy gondolom, hasonlóak a szándékaink!
Én egy pozitív gondolkodású, vidám, jó humorral megáldott,érett srác vagyok, aki keresi a megfelelő társaságot, illetve szívesen ismer meg új embereket. Ha úgy érzed, hogy érett felfogással rendelkező, és nem pedig primitív, felszínes emberek társaságára van szükséged, úgy én lehetek a te embered.
Mit gondolsz? Megér egy-két levélváltást a lehetőség?
Szép napot!
Szia, a második bekezdést a helyedben teljesen kihagynám.
Azzal, hogy magadat ajnározod és állítod, hogy te bizony nem vagy felszínes, eléggé felszínesnek tűnsz.
A 'hasonlóak a szándékaink' sem épp egy barátságos megfogalmazás.
Ha titkárnőt, vagy állást szeretnél, tökéletes, de itt (gondolom) az ismerkedés a cél, a túl formális és HIDEG megfogalmazás pedig minden, csak nem ide való.
A legvégén pláne nem tetszik a 'Mit gondolsz? Megér egy-két levélváltást a lehetőség?' rész.
Egyszerűen túlságosan is gépies a dolog.
Olyan, mintha egy munkatársat keresnél.
Értem én, hogy érett lánynak írsz, de az nem azt jelenti, hogy formanyomtatványban kell beszélnetek.
Én azt javasolnám, hogy a -szeretnélek jobban megismerni- részig tartsd meg, a megismerni utáni részt töröld ki és hagyd a megismerkedésre.
A rövid, lényegre törő, kedves szöveg sokkal megnyerőbb, mint a hosszú sallang.
Sok szerencsét a hódításhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!