A Ligetvédő tüntetéseknek miért kell ilyen ízléstelennek lenniük?
Kimentem ma a tüntetésre, azért mert szívügyem a Városliget, és nagyon nem szeretném, ha beépítenénk.
Viszont amiket egyesektől tapasztaltam az undorító. Először is, miért kell agyba-főbe szidni a rendőröket? Miért kell beléjük kötni, és ócsárolni, sőt, amint látom, leköpni is? Nekik meg van kötve a kezük, ők igazán nem tehetnek semmiről. Ha nem teljesítik a kötelességüket, kirúgják őket és nem lesz miből etetni a családjukat, a gyerekeiket.
Másodszor, miért kell ebből politikai ügyet csinálni? A tüntetés célja nem politikai irányú, én nem akarom, hogy ha elmegyek egy ilyenre, kormányellenesnek tűnjek. Mert nem vagyok az, de ezzel a döntésükkel nagyon nem értek egyet.
Harmadik: miért kell így, de így lealacsonyodni a legalja-réteg szintjére? Miért kell szitkozódni, gyilkosozni, szidalmakat dobálni? Egyes emberektől majd elhánytam magam. Hogy beszélhet bárki így a másikról?
Szóval összességébe véve csalódott vagyok, mert én azért mentem hogy egy nemes célt megvédjek, erre ezt a sok ocsmányságot kellett hallanom. El is mentem 1-2 óra után, mert nem akartam hogy azt higgyék hogy én ezekkel a trágár dolgokkal egyet értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!