Tudnátok nekem ritka angol neveket írni? Fiú és lány nevek is jöhetnek egyaránt csak annyi a lényeg, hogy ne legyen tucatnév.
Fiúból a Benedict, és a Cedric jut eszembe (az utóbbi magyar változata is ugyan ez).
Lányból a Sky-t szeretem.
Ezek a kedvenc angol neveim, amik azt hiszem, megfelelnek a kérésednek.
Lány:
ADELAIDE, AILEEN, ALYX, ANIMA, ANITA, AURORA, AVALON, BRAELYN, CASSIE, CELIA, DANICA, DARIA, ELISE, FLEUR, HARLEY, ILEEN, IRIS, JORDYN, KIARA, LYDIA, MAGNOLIA, MALEAH, MAURA, MYRA, NYDIA, PHILIPPA, POPPY, ROWAN, SERENA
Fiú:
ADAIR, ALDEN, ALGERNON, ALPHA, AMYAS, ANSEL, ASH, BEVIS, CAELAN, CRISPIAN, DAMIAN, DAMON, DUNSTAN, EZRA, FOX, GIDEON, HARVEY, KIERAN, KIARAN, LUCIAN, MALCOLM, MICAH, MILES, NASH, PEREGRINE, REUBEN, ROBIN, ROLF, SETH, SHANE, SYLVESTER, TRISTAN, WILBUR, XANDER
Esetleg szétnézhetsz a következő oldalakon:
[link] (innen ajánlom a Name Hunter opciót)
Remélem segítettem :)
Lány : Falyn,Laurel,Gabriella,Tiana,Carma,Liis (Líz) ,Fay,Ariel,Belle,Cheyenne,Indigo,Sienna,Brenna,Hadlyn,Marissa,Amara,Ashaya,Grace,Tamsyn,Ria,
Fiú:Hunter,Lucas,Vaughn,Judd,Clay,Dorian,Riley,Andrew,Hawke,Caleb,Dev,Ash,Emmett,
Lány: Tricia ("trisa")
Fiú: Elijah ("Ilájdzsá")
Lesley, Kaley, Lucy, Alice, Molly
Felix, Simon, Leonard, Rupert, Aidan
Wynne (Winne), Xenthe (Xenthe), Xenia (Xenya asszem xd), Adelaide (Adelaid), Arlene (Arlén), Babs (Bebsz), Bernice (Börnisz), Bertha (Betha és ugyan úgy a th-nál rá kell kicsit harapni a nyelvre), Beryl (Böeril), Bess (Bessz), Bet (Bet amúgy nem, nem a Beth-re gondolok meg amúgy is a Beth az csak a beceneve a Bethany-nek), Blanche (Blanch), Bonnie (Bonni), Brianne (a kiejtés ugyan az, mint a Brian-nél ugyan is a Brianne a Brian név női változata), Cadice (Széidisz), Charis (Csarisz)
Amúgy lány neek miatt tudom ajánlani ezt az oldalt: [link]
Én is innen szedtem egy rakat lány nevet
Meg egy kis segítség a kiejtéssel:
-A th-t úgy kell ejteni, hogy kicsit ráharapsz a nyelved végére
-A ch olyan, mint nálunk cs
-C-t néha sz-nek néha k-nak elytik. A szótól függ.
-A w néma kiejtésű (ezt vedd úgy, hogy mondanég ki a w-t és ilye höe vagy milyen hang jön ki a szédon xd)
-A rendes v-nél rá kell harapni a szájra (vagyis az angolok így csinálják)
Remélem tudtam segítesi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!