Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Színésznő akarok lenni de...

Színésznő akarok lenni de mindenki csak le akar beszelni róla és azt mondják hogy az lehetetlen mert nincs pénzünk mit tegyek? Ez a minden álmom

Figyelt kérdés

2016. jún. 30. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es a könyveket csak a szókincs miatt mondtam, amit később fel tud használni úgymond mikor előad.

(9-es). Vagyis , hogy választékosabban beszéljen.

2016. júl. 1. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:

:)) jó-jó 11, szerintem is fontos - de a kérdező aggódik, hogy szegénysége miatt nem lehet színész, azon segítsünk..

Drámákat is olvass - Shakespeare Lear király mehet

A 3 fordulós felvételin 10 vers 10 monológ 5 ének kell - az éneket, ha tudod hangszeren kísérni, nagyon sokat számít.

2016. júl. 1. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es igen igazad van. Szerintem ha addig fejleszti magát akkor ahhoz nem kellenek milliók, hogy színész legyen, ha tényleg azt akarja.

(off. Amúgy tényleg bölcsész szakon vagyok, de nem amiatt írtam amit írtam, és nem mondtam hogy egész nap olvasson. Én sem a könyvtárban ülök egész nap)

2016. júl. 1. 16:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Kösznöm szépen a válaszokat
2016. júl. 1. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem muszáj hozzá egyetemre járni. Pénz se kell hozzá. Csak legyen olyan állásod, ami mellett el tudsz járni meghallgatásokra. Meg legyen türelmed megvárni, amíg beválogatnak valami olyanba, amiben felfedeznek és könnyebben el tudsz indulni.
2016. júl. 5. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!