Paulinuszsara kérdése:
Művész név vagy eredeti?
Figyelt kérdés
Írok és még nem döntöttem el hogy a művésznevemet használjam vagy az eredetit. Előnyei hátrányai a művésznévnek/eredetinek?2016. jún. 29. 21:49
1/3 anonim válasza:
Művésznév, és lehetőleg angol, mert a külföldi szerzők(vagy annak tűnőket) szívesebben vesznek kézbe az emberek, jobban megragad rajta a figyelmük.
2/3 anonim válasza:
jaja , marketing fogas, de mennyivel jobban hangzik egy l.l.lawrence, mint az eredeti neve, nem igaz?
amugy nem muszaj pont angolos nevet valassz, valaszthatsz barmi mast is, ami nem magyar, vagy krealhatsz az eredeti nevedbol te is valamit, vagy akar teljesen el is rugazkodhatsz tole... ahogy neked jobb. foleg akkor javaslom az alnevet, ha egyebkent ilyen Kis Janos / Nagy Maria szintu neved van.
3/3 anonim válasza:
Első vagyok, még annyit, hogy ha esetleg - nem kívánom neked, félre ne értsd - belebuksz, akkor ha álneved, a saját neved nem "mocskolódik be" úgymond. Bocs, ezt hülyén fogalmaztam meg, de remélem érthető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!