Van egy rolex daytonam es szeretnem tudni hogy eredeti-e? Szamlapban van szamozas folyamatosan jar a mutato es igen nehez az ora a szíjaban is ott a rolex pecset szamal geneve swiss made is benne van, elore is koszonom a segíseget.
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 21:16
1/10 anonim válasza:
Abból tudhatod, hogy miként jutottál hozzá.
Ha ócsóé vetted valakitől. akkor hamis.
Ha ajándékba kaptad egy nem túl jómódú embertől, akkor is hamis.
2/10 anonim válasza:
Tekintve, hogy 4-5 millió alatt nem kapsz sehol, ezért biztos lehetsz benne, hogy hamis.
3/10 anonim válasza:
Az egy használtan is 3,5 milliós óra (újonnan 5-6).
Szóval ha nagyságrendileg ennyiért vetted, akkor valószínűleg eredeti.
4/10 A kérdező kommentje:
az apamtol kaptam azt nem mondom mennyit keres apam de eleg jol elunk termeszetesen nem magyarorszagon.😅😅
2016. jún. 22. 07:24
5/10 anonim válasza:
Vidd be egy Rolex szalonba, ott rögtön megmondják, hogy eredeti-e.
6/10 anonim válasza:
Tegyél fel 2 fotót kepfeltoltes.hu-ra és másold be ide a kapott linkeket.
Az egyik kép szemből, a másik hátulról mutassa az órát.
7/10 A kérdező kommentje:
bevittem egy orashoz es eredeti az oraa 😊😊✋🏻
2016. jún. 25. 20:26
8/10 anonim válasza:
Akkor miért nem mutatod meg? Félsz?:)
9/10 A kérdező kommentje:
nem felek de a helyet hogy segítettetek volna mindenki bisztos hogy nem eredeti. itt mindenki filazza a masikat en tudom nekem elleg hogy en tudom nem erdekel ki mit gondol szep estet mindenkinek
2016. jún. 26. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!