Tényleg egyedül vagyok? (részlet lent)
Én is csak a régi videóit nézem mindig, 2 éve kezdte el ezt az erőltető beszédstílust,akkor kezdett el csúszni a lejtőn, mikor külföldi rossz filmeket kritizált (lásd birdemic, már itt is látszik rajta, hogy nem olyan, mint pl az Álom.Net-nél), utána jött a szakszerűen, ami még lejjebb vitte a színvonalat, majd mostmár elkezdett ilyen undorító kérdezz felelek, és Sharknado szerű videókat csinálni, nekem itt ásta el magát az ember. Most meg már, egyértelműen látszik, hogy a lányoknak csinálja a videókat, nézzétek meg pl a ,,Hány dinoszauruszt bír még el a wellhello" című videóban a tányéros jelenetet az elején, az összes videója mostmár tele van ilyenekkel, de ebben még a humort sem találom.. Remélem talál magának egy nőt, és abbahagyja ezt a baromságot..
Egyébként, akkor még a hangja is más volt, egyszerűen sokkal jobb volt, minden téren (bár még most is tudna jó videókat csinálni, dehát eladta magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!