Zepney kérdése:
Léteznek olyan fiúk is akik szeretik a k-popot, és bizony nem melegek?
Figyelt kérdés
Olyan fiú létezéséről tudok, aki szereti az animét/mangát. Ha ezeket szereti, akkor miért nem szereti a k-popot is? Mármint oké,hogy nem függ össze..meg az is oké,hogy nem biztos hogy kíváncsiak vagytok (most fiúkhoz szólok) fiú együttesekre. Elvégre mit nézzetek rajtuk nem?Maximum a zene.. De rengeteg lány együttes van akiken tudnátok mit nézni. Miért hallgattok annyi Eminemet meg.. Mr.Busta-t meg ilyeneket? :D Mikor ott van RapMonster és sokan mások? Akik rappelnek is valamiről nem pedig csak arról,hogy "apénzembeestélbele' meg 'mutatom a fukkot'? (Tudom,hogy akad egy két értelmes szám is, mert talán egyet hallottam de akkor is)
Nem akartam egyetlen egy Westernpop vagy Mr.Busta rajongót se megbántani. De szerintem nem hazudtam :DD
2016. jún. 28. 00:01
11/13 anonim válasza:
kedves 10. válaszoló, ha tudnád ki az a RapMonster, biztos vagyok benne, hogy nem ez lenne a véleményed, azt garantálom!
12/13 anonim válasza:
11, meghallgattam a rizsevők egy "zenéjét", és még mindig qrva rossznak tartom őket. Eminemnek a cipőjét nem köthetnék be.
13/13 anonim válasza:
Na kezdjuk ott egy kis torténelem a rap veletlen folyaman szuletett es nem is az angolok vagy ,,sargak"-tol ered a feketék korében volt elterjedve ennyit errol a másik Eminemet ne mert egy cipobe emliteni RapMonsterel mert teljesen masok de ne sárgázd le mert majd ha te rendelkezel olyan iqu szintel mint o akkor szolj egy szot is. A másik hulye aki raszista és te elég hát csiszolod a haárokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!