Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akik állandóan kritizálják...

Akik állandóan kritizálják meg savazzák a 300 című filmet miért nem képesek utánanézni annak hogy ez egy képregényfilm?

Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:

"Savazzuk"? Én soha nem öntöttem rá savat.

Amúgy ha arra görög perzsa háborús filmre gondolsz, akkor nem tudom honnan veszed, hogy bárki is kritizálná. Nekem semmi bajom vele, és szinte mindenkinek az egyik kedvenc filmje. Szerintem is nagyon jól sikerült, és nem tudom mit értesz képregény film alatt, de én csak azt vettem észre, hogy jóval jobb, mint a többi hasonló film.

Akiknek nem tetszik, azokat biztos bántja, hogy a görögök az arab népük ellen harcolnak.

Tessék, itt vannak a képregényfilmek:

[link]

Ha ezek között nem találod a 300-at, akkor az nem képregényfilm.

2016. jún. 28. 12:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Én azokra gondolok akik azzal jönnek hogy nem történelemhű, meg hogy szörnyek vannak benne.
2016. jún. 28. 14:12
 3/5 A kérdező kommentje:
A linkelt oldalt, meg én is ismerem, rendszeres látogatója vagyok.
2016. jún. 28. 14:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Frank Miller 1998-as képregénye alapján készült, és képkockáról képkockára másolták le a képregényt, pont úgy mint a Sin Cityt (amit szintén Miller írt és rajzolt).
2016. jún. 28. 14:14
 5/5 A kérdező kommentje:
2016. jún. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!