Jofogasra szeretnék fel rakni egy hirdetést, de állandóan vissza dobják és nem értem miért?
Egy Nomád G3 as íjat szeretnék eladni és pár vesszőt, de nem tudom ki rakni a hirdetést és nem tudom miért, mi nem fele meg a működési szabályzatnak..mások is hírdetnek íjat..majdnem ugyan ilyen szöveggel.
Ez van a leírásban:
Íj +4 db íjvessző eladó!
Az íj neve: G3 Besenyó
Az íj típusa: Merevszarvú
Az íj anyaga: Üvegszál-múgyanta
Az íj markolata: Hagyományos
Az íj fontereje: 25-60
Az íj ideghossza: 125 cm
Az íj bemérési húzáshossza: 28"
Az íj maximális húzáshossza: 32"
Nagyon szép, kettos ívelésu, nem túl nagy íj. A borborításhoz foleg sertésbort használunk, sötét- és világosbarna színekben többnyire. Az íjszarvak nem teljesen merevek, hanem kis mértékben dolgoznak, hajlanak, és szintén borrel borítottak. A markolaton kétoldalt vékony falemezek vannak. A bandázsoláshoz impregnált kenderfonalat használtunk. Meghökkentoen lágyan és hosszan feszítheto a mérete ellenére. Az íj dinamikája is meglepetést okoz, egy átlagos üvegszálas íjnál gyorsabb. Nagyon jó alapíj az ösztönös íjászat elsajátításához, akár gyalogos vagy lovas íjász számára.
Ez pedig a hirdetés címe: Nomád íj eladó
Hülyeséget mond az előző!
Ha képet is raktál fel lehet, hogy a kép mérete nem megfelelő, ilyesmik. Vagy nem a megfelelő rovatba raktad be, vagy sok helyre raktad be, stb.
De legjobb lenne, ha megkérdeznéd tőlük, vagy legalább elolvasnád a szabályzatukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!