Csak én gyűlölöm hihetetlenül azt a szót hogy "menci"?
Figyelt kérdés
Olyan szinten irritál ha valami kislány használja élőben vinnyogó magas hangon írásban *-* szmájlival .Rosszul vagyok tőle2016. jún. 23. 21:51
1/4 anonim válasza:
Ha hallom akkor nekem is bántja a fülem, de néha én is szoktam mondani hülyéskedéskor/hülyeségből. Leírva nem nagyon érdekel, ismerettségi köröm is csak poénból használja, mint a 'vicci'-t:DD
18/L
2/4 anonim válasza:
Engem ez is irritál az xd is és minden amiből egyébként se lesz beszélgetés teháta Mizu?(mert alap válasz hogy semmi) a yolo a lol az ilyenek amikre úgy sem lehet nagyon normális választ adni
De vannak az Olyanok amiket szinte meg se lehet fejteni... Pl osztsályom használja a slebó kiafejezést a kéményest és az eminyét meg sok hasonló baromságot... Engem ezek irritálnak. Jobb értelmes beszélgetést folytatni valakivel mint ezt hallgatni/olvasni és mondogatni hogy ,,aha... Aha... Persze... Jól van... Aha"
3/4 anonim válasza:
A környezetemben senki nem beszél így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!