Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Informatika előrehozott...

Informatika előrehozott érettségi visszamondása?

Figyelt kérdés
Előrehozott érettségire jelentkeztem informatikából. Az írásbeli nem sikerült valami jól, és nem látom sok értelmét annak hogy elmenjek szóbelizni. Közben rájöttem hogy nem is olyan fontos az infó érettségi, csak jó ötletnek tűnt amikor jelentkeztem.. ha nem megyek el szóbelire akkor egyből megbukok? az írásbeli eredménye is törlődik? És ha megbuknék de nem mennék el javítani akkor bekerül az 1es a bizonyítványba akkor is ha jövőre választok másik tantárgyat amiből érettségizni fogok? olyat gondolom nem lehet csinálni hogy visszamondom az egészet mert késő. Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jún. 17. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha most nem mész el, akkor jövőre tehetsz javítóvizsgát. Ott természetesen a vizsga mind a két részét újra kell csinálnod. Ha nem mész javítózni, akkor a végén benne lesz az egyes az érettségi bizonyítványodban, ha jelentkezel más tárgyból, ha nem.
2016. jún. 17. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy dolgot tanultál. Nem hinni kell, tenni.
2016. jún. 17. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Az első válasz hülyeség. Egyes nem kerülhet az érettségi bizonyítványba, ez a jogszabály.
2016. jún. 17. 20:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat:)
2016. jún. 18. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!