Ilyenkor mi a teendő? Munkaügyi bíróság?
2 hónapot dolgoztam egy cégnél mint adminisztrátor, de próbaidő alatt hibáztam egy viszonylag nagyot és elbocsátottak. Ezt meg is értettem, nem volt semmi gond. Azonban az pont fizetés előtt volt, és azt mondta a főnök, hogy addig nem adhatja oda a pénzt amíg nincsenek meg a felmondó papírok. Azokra a papírokra 1 hetet vártam, és amikor bementem főnök persze nem volt sehol, egy munkatársam adta oda a papírokat. Felhívtam a főnököt, hogy így mikor tudja odaadni a pénzt (ez 13-án volt, 10-ig volt nálunk fizetés), azt mondta elküldi nekem postán és 2 nap múlva meg kell érkeznie. Letelt a két nap, a fizetésem sehol, ha holnap sem jön meg a pénz valószínűleg fel sem adta. Ebben az egészben az a legérdekesebb, hogy a felmondó papíron a jogviszony kezdeténél és végénél április eleje és vége van, tehát a májust bele se számolta, pedig egész májusban ott voltam. Lehetséges arra megy ki a játék, hogy ne kelljen kifizetnie? Ha nem érkezik meg a pénz fel fogom keresni és kérdőre vonom, viszont ha továbbra is csak hiteget és nem kapom meg a pénzem mi a teendő?
A válaszokat előre is köszönöm!
igen valószínű erre játszik
Várd ki ezt a hetet utána szépen járj utána és mehetsz a bíróságra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!