Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találok meleg és/vagy...

Hol találok meleg és/vagy biszex srácokat? Azt beszélik, hogy Ők jobb barátok, mint bármelyik lány.

Figyelt kérdés
(Lány vagyok)
2010. ápr. 12. 17:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
a tuti az, hogy még nem kaptam konkrét választ a kérdésemre... Úgy általában hol ,,találhatók,, ilyen fiúk? (Ha valaki benyögi, hogy b.zibár, akkor a neten keresztül fogom lenyeletni vele a saját nyelvét!!!!)
2010. ápr. 12. 17:39
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Gondoljuk csak át egy percre, kik is a jó fejek? Akik hazudnak annak érdekében, hogy TE jobban érezd magad, tehát mégis csak bírod a hazugságot.
2010. ápr. 12. 17:50
 13/16 A kérdező kommentje:

Soha nem kérek senki arra, hogy azért hazudjon, hogy jól érezzem magam. Mindig őszinte véleményt várok el, mivel az írásaim kiértékeléséhez elengedhetetlenül szükséges az őszinte vélemény. Ugyanis ha azt hazudják, hogy jó, csak hogy én jól érezzem magam, akkor ártanak nekem, mivel valami rosszat fogok kiadni a kezemből. Bár általában tudom, hogy mikor van egy mű TELJESEN kész, de a barátaim véleményét mindig kikérem.

A jó fej alatt a sztandard jó fej fogalma alá tartozó embereket értem.

2010. ápr. 12. 17:57
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
varjunk csak..ha valaki meleg, akkor biztos nem fog lanyt szeretni. eshat te nem lany vagy?
2010. ápr. 12. 20:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem pasit keresek magamnak hanem barátot. BARÁT barátot. Amúgy meg semmi közöd hozzá :P
2010. ápr. 13. 08:03
 16/16 anonim ***** válasza:

az utolso mondatodat nem ertem "Amúgy meg semmi közöd hozzá"

mihez nincs semmi kozom?

-szerintem osszevissza fecsegsz :S

(amugy meg ilyen hulye kerdest feltenni vazze...mi tudjuk hol lehet talalni? talan a "BISEX BARAT KEDVELOK" orszagos klubbjaban)

2010. ápr. 19. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!