Van különbség a barát és a haver között?
Figyelt kérdés
Szerintem van. A barát az, akire mindig számíthatsz, akivel minden titkos, személyes dolgot megoszthatsz, stb. A haver az akivel úgy nem igazán szeretsz lenni, de azért egy unalmas délutánon örülsz, ha kihívnak. És a haver az akivel partizni mész, stb. Várom a véleményeket. Ja és az embernek általában több haverja van, mint barátja. Vélemény?2008. szept. 26. 14:22
1/8 anonim válasza:
Azt mondják van. A bartának több mindent elmond az ember. Van az a kifejezés, hogy a legjobb barát pl.
A haverokkal nem olyan közeli a kapcsolat.
2/8 anonim válasza:
Feltetted a kérdést, majd meg is válaszoltad magadnak. Grat :)
3/8 anonim válasza:
Jól irta az elöttem lévő,mivel tényleg megválaszoltad helyettünk eme jó kis kérdést,hozzátenni már én se tudok!
4/8 anonim válasza:
Minek teszel fel kérdést ha magad is tudod a választ...
5/8 anonim válasza:
Talán kíváncsi volt rá, hogy mások szerint is így van e.
7/8 kzs válasza:
Nem mindegy, hogy az illető "borbarát", vagy "bajbarát".
Vagyis a haver ez: "borbarát".
Remélem, érted.
8/8 anonim válasza:
A barát és a haver között az a különbség, hogy a barát saját magát is képes feláldozni (nem szó szerint, de akár úgy is) érted, a haver viszont bármikor a hátadba szúrhatja a kést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!