Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki töltött a telefonkártyámra?

Ki töltött a telefonkártyámra?

Figyelt kérdés

Tegnap valaki töltött pénzt a kártyámra, de biztos elírták a számot, tehát téves töltés volt, mert nem családtag vagy ismerős volt. Vártam, hogy felhív, vagy küld egy sms-t a feltöltő, de ez nem történt meg. Honnan lehet megtudni, hogy ki volt az? Szeretném visszaadni a feltöltést, de így nem tudom. Ha netán olvassa a jótevőm, jelentkezzen, és töltöm a kártyáját!

Csalók ne próbálkozzanak, mert csak annak töltök a kártyájára, aki a telefonszámomat megírja privibe.

2016. jún. 12. 00:17
 1/4 anonim válasza:
Ezt sehogy nem lehet megtudni elírták a számot es cs xD
2016. jún. 12. 00:33
 2/4 anonim ***** válasza:

egyszer a nagymamám valaki másét töltötte fel véletlenül, felhívtam az illetőt, hogy lenne-e kedve visszatölteni a pénzt, erre ennyi volt a válasza, hogy köszöni szépen a pénzt, ne keressem többet, és letette a telefont, szóval jár neked egy virtuális piros pont amiért ilyen rendes vagy!

na de aztán bement nagymamám a szolgáltatóhoz a bizonylattal, és visszaadták neki a pénzt (akiét véletlenül feltöltötte, attól meg gondolom elszedték)

2016. jún. 12. 07:50
 3/4 A kérdező kommentje:

1-es, én is így gondolom.

2-es, tudtommal már nem lehet visszakérni ilyen módon, de lehet, hogy tévedek.

Köszi a piros pontot. Azért egy sms-t vagy egy hívást megért volna neki, még akkor is, ha csak 1% esély lenne rá.

2016. jún. 12. 09:43
 4/4 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. hát ez már 3-4 éve volt, úgyhogy akkor lehet, változtattak a szabályokon, meg lehet, a szolgáltatótól is függ (a nagymamám telenoros). de szerintem ha tényleg szüksége van az illetőnek a pénzre, akkor tudja, hogy érhet el (kivéve, ha most nem maradt pénze telefonálni), ne érezd rosszul magad emiatt! az is lehet, hogy még észre sem vette, hogy elírta a számot, azért nem keresett.
2016. jún. 12. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!