Ki töltött a telefonkártyámra?
Tegnap valaki töltött pénzt a kártyámra, de biztos elírták a számot, tehát téves töltés volt, mert nem családtag vagy ismerős volt. Vártam, hogy felhív, vagy küld egy sms-t a feltöltő, de ez nem történt meg. Honnan lehet megtudni, hogy ki volt az? Szeretném visszaadni a feltöltést, de így nem tudom. Ha netán olvassa a jótevőm, jelentkezzen, és töltöm a kártyáját!
Csalók ne próbálkozzanak, mert csak annak töltök a kártyájára, aki a telefonszámomat megírja privibe.
egyszer a nagymamám valaki másét töltötte fel véletlenül, felhívtam az illetőt, hogy lenne-e kedve visszatölteni a pénzt, erre ennyi volt a válasza, hogy köszöni szépen a pénzt, ne keressem többet, és letette a telefont, szóval jár neked egy virtuális piros pont amiért ilyen rendes vagy!
na de aztán bement nagymamám a szolgáltatóhoz a bizonylattal, és visszaadták neki a pénzt (akiét véletlenül feltöltötte, attól meg gondolom elszedték)
1-es, én is így gondolom.
2-es, tudtommal már nem lehet visszakérni ilyen módon, de lehet, hogy tévedek.
Köszi a piros pontot. Azért egy sms-t vagy egy hívást megért volna neki, még akkor is, ha csak 1% esély lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!