Mi a véleményetek Richonneról?
Figyelt kérdés
Rick+Michonne (The Walking dead)2016. febr. 25. 18:55
1/10 anonim válasza:
Hogy végre lesz egy saját gyerek ricknek és nem kell shane-t babusgatni, igaz korcs lesz, de a zombit nem lehet felcsinálni
2/10 anonim válasza:
Első, Ricknek két gyereke van, és Shane már elég régóta halott...
3/10 anonim válasza:
A legrosszabb lépése véleményem szerint a rendezőknek.Nem jók együtt ők inkább haverok szerintem.Persze még reménykedem hogy csak egyszeri alkalom volt..
4/10 anonim válasza:
Rick-et imádom, és Michonne-t is szeretem, ezért az lenne a logikus, ha ujjunganék, de nem... Egyáltalán nem illenek össze, és semmilyen kémiát nem érzek köztük. Mert ha még az elmúlt évadokban néha lett volna rá utalás, de így... Nekem jelen pillanatban egyáltalán nem tetszenek együtt, de majd meglátjuk, hogy alakul.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
Jöhet még
2016. febr. 26. 17:32
6/10 anonim válasza:
én konkrétan kínosan éreztem magam mikor a kanapén először összecuppantak. pedig mindkét karakter csípem, és sejthető is volt ez egy ideje.
7/10 anonim válasza:
Nem, nem és nem. :D Külön-külön szeretem őket, de együtt nem jók.
8/10 anonim válasza:
Gondolom az első arra gondolt, hogy Judith Shane gyereke.
9/10 anonim válasza:
Nekem tetszik a párosuk, de én is kínosnak éreztem a csókjukat. De ha már pocsék szerelmi szálat akarunk az Rick és Jessie volt...a közös jeleneteik számát egy kézen meg lehet számolni, semmi atmoszféra nem volt és semmi kémia...Komolyan a kormányzó és Sndrea egymásra cuppanása is hitelesebb volt...Beszégetés, lelkizés, kellemes háttérzene, szép ágyjelenet...Szerintem!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!