Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Richonneról?

Mi a véleményetek Richonneról?

Figyelt kérdés
Rick+Michonne (The Walking dead)

2016. febr. 25. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Hogy végre lesz egy saját gyerek ricknek és nem kell shane-t babusgatni, igaz korcs lesz, de a zombit nem lehet felcsinálni
2016. febr. 25. 19:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Első, Ricknek két gyereke van, és Shane már elég régóta halott...
2016. febr. 25. 19:28
 3/10 anonim ***** válasza:
A legrosszabb lépése véleményem szerint a rendezőknek.Nem jók együtt ők inkább haverok szerintem.Persze még reménykedem hogy csak egyszeri alkalom volt..
2016. febr. 26. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Rick-et imádom, és Michonne-t is szeretem, ezért az lenne a logikus, ha ujjunganék, de nem... Egyáltalán nem illenek össze, és semmilyen kémiát nem érzek köztük. Mert ha még az elmúlt évadokban néha lett volna rá utalás, de így... Nekem jelen pillanatban egyáltalán nem tetszenek együtt, de majd meglátjuk, hogy alakul.
2016. febr. 26. 15:30
 5/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat! :)

Jöhet még

2016. febr. 26. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
én konkrétan kínosan éreztem magam mikor a kanapén először összecuppantak. pedig mindkét karakter csípem, és sejthető is volt ez egy ideje.
2016. febr. 29. 15:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, nem és nem. :D Külön-külön szeretem őket, de együtt nem jók.
2016. febr. 29. 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Gondolom az első arra gondolt, hogy Judith Shane gyereke.
2016. febr. 29. 15:23
 9/10 anonim válasza:
Nekem tetszik a párosuk, de én is kínosnak éreztem a csókjukat. De ha már pocsék szerelmi szálat akarunk az Rick és Jessie volt...a közös jeleneteik számát egy kézen meg lehet számolni, semmi atmoszféra nem volt és semmi kémia...Komolyan a kormányzó és Sndrea egymásra cuppanása is hitelesebb volt...Beszégetés, lelkizés, kellemes háttérzene, szép ágyjelenet...Szerintem!
2016. márc. 6. 15:26
 10/10 anonim válasza:
Kínos... Ők külön-külön jók.
2016. márc. 14. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!