Mivel lepjem meg a barátomat szülinapjára?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyunk együtt, és Valentin napra már kapott tőlem egy ezüst karperecet, most viszont közeleg a szülinapja és nem tudom mit vegyek Neki. Nem szeretnék ilyen túl giccses szives így szeretlek úgy szeretlek macikat, vagy egyéb tárgyakat. De semmi ötletem nincs most, Esetleg valaki tudna segíteni? Nagyon jól jönne néhány ötlet :)2010. ápr. 12. 12:49
1/4 anonim válasza:
Mi a Barátnőmmel szintén 4 hónapja vagyunk együtt:D
a szülinapomra egy fehér rózsaszínfülű plüsskutyát kaptam ami egy rózsaszín csontot tart és rá van írva ,hogy : Szeretlek:D
Én örültem neki sz.tem tök cuki:D azóta azzal alszokxdxd
14/F
2/4 anonim válasza:
Bújj be a szekrénybe meztelenül, s amikor belép az ajtón, indiánüvöltéssel ugorj ki elé. Meg fog lepődni.
3/4 anonim válasza:
Vegyél fel búvárruhát, f*ss a mellére, aztán csapkodd szét papuccsal, miközben hörögve visítod a "What is love" című dalt. Ennél jobban kizárt, hogy bármivel meg tudod lepni, ráadásul abszolút nem giccses.
4/4 anonim válasza:
Én mindenképpen olyan dolgot készítenék neki ami a megismerkedésetek kezdetére emlékezteti,vagy olyan emlékre ami felejthetetlen számotokra.Legyél egyedi,így érezni fogja hogy nem csak egy plüssmacival rendezted le a hónapfordulótokat.Sok boldogságot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!