Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudnék elhelyezkedni...

Csylla92 kérdése:

Hol tudnék elhelyezkedni pályakezdőnek?

Figyelt kérdés
Sziastok 24/ L vagyok, aki pálya kezdő van egy érettségim, van két szakmám, 1. Cukrász ( az azért nem lenne jó nekem mert a gyakorlati helyemen tönkre vágta a sok állás a lábamat) meg van egy esküvő szervező papírom, arra meg nem szeretnének munkatársnak felvenni más esküvőszervezők. Nálam az állos munkák sajnos kilőve :( voltunk a munka ügyiben és mondták hogy válasszak még egy szakmát választottam ha tanulok náluk akkor kapok érte pénzt havonta, de még nem hívtak vissza hogy mikor lesz. Legszívesebben irodai munkát dolgoznék valamit, de nem tudom hogy pályakezdőnek hol tudnának felvenni milyen irodai munkát tudnék csinálni?
2016. jún. 6. 15:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Pl titkárnő lehetnél, mennyire értesz a számítógépekhez?

programozás, grafika mennyire érdekel?

vagy esetleg talán a kérdező munkája érdekelne:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__7..

23F

2016. jún. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!