Van esélye elhelyezkedni egy pályakezdőnek?
Tavaly nyáron végeztem, nyelvvizsga hiányában csak két hónapja kaptam kézhez a diplomámat. Azóta állást keresek, de SEMMI sincs.
Mindenhova 3-5 év tapasztalat az elvárás.
Pályakezdőként sehova nem vesznek fel. Hogy lesz így tapasztalatom? Hiába van lehetőségem a Start kártya kiváltására és ezáltal a kevesebb munkaadói kötelezettségre, nem kellek sehová sem...
Sajnos nincs ismerős aki berakna valami jól fizető állásra. De nem is kell hogy jól fizessen...
Nettó 70ért is elmennék csak legyen valami!
Munkaügyi hivatal elintézne annyival hogy 3 hónap múlva jelentkezzek megint.
(végülis muszáj lesz elmennem, hátha lesz valami tanfolyam amire legalább járhatnék)
Lassan 25 évesen nincs kedvem még mindig csak tanulni, munka nélkül.
Saját lakás, kocsi csak álom lehet... Hitel nem kell (még) hogy életem végéig törlesszek...
Valami ötlet?
Nekem szakmám van, de az elmúlt 3 évben babáztam. Nem kellek én sem, marad a tesco, cora akármi. Mindenhonnan csak kirúgják a munkaerőt, vagy megszüntetik a vállalkozásokat...
A munkaügyi nem képez téged tovább, mert vannak arra rászorultabbak is, mondták nekem.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Próbálkozok továbbra is mint eddig.
Hátha egyszer sikerül valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!