Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » World of Warcraft battle chest?

World of Warcraft battle chest?

Figyelt kérdés
Neten láttam hogy media marktban lehet kapni de ennél több infót nem írnak ott. Arra lennék kíváncsi, hogy ha megveszem a media marktban akkor az tartalmaz-e cd-t amit feltelepítek, van-e hozzá valamennyi idő, és benne van-e a WoD kiegészítő. Ha neten venném Battle.net-en akkor benne van wod, de nem tudom hogy így is tartalmazza-e.

2016. jún. 2. 16:44
 1/2 anonim ***** válasza:
tartalmazza. Kapsz cd-t igen, de a lényeg a kód ami benne lesz a dobozban, azzal fogod upgradelni az accounotdat a battle-neten. Aztán onnantól indul a wow launcher ami felpatcheli neked a játékot és ennyi :)
2016. jún. 2. 17:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom:) csak azert kerdeztem, mert neten azt irta kis betukkel hogy alap wow, es bc-t tartalmazza, aztan egy kicsit megilyedtem. De megegyszer kszonom
2016. jún. 2. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!