Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak minket hívni?

Miért nem tudnak minket hívni?

Figyelt kérdés

Tesóm barátja kiment Hollandiába.

Hívta telefonon tesómat, ami sikeres volt. Ajánlották neki vegyen egy holland kártyát, arról vezetékeset olcsóbban lehet hívni. Vett is egyet, a neve lebara.

Tud róla hívni, magyarba minden vezetékest minden mobilt, de a mi vezetékesünket nem tudja. Bárki próbálja Hollandiából nem tudja felhívni a mi vezetékes számunk.(46os körzet) Mellesleg megjegyzem, működik rendesen a telefonunk és minden vezetékes fogadja a hivásunk mi is mindenkiét fogadjuk.

Kintröl pedig más vezetékest lehet hivni. Nem értjük

Felhívtuk a UPC-t azt mondták itt nincs baj, akárhogy magyaráztam, hogy mást tudnak hivni csak minket nem....azt mondta ott van a baj. de tuti nem mert a hollan kártyárol más számot tudnak hivni......Szoval? Nem értem.

Valaki segítene nekem?

2010. ápr. 10. 22:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!