Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek tényleg ronda...

Szerintetek tényleg ronda lehetek? Mi a véleményetek erről? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Régebben elég sokat csúfoltak, hogy ronda vagyok és én sem láttam magamat szépnek, mert pattanásos volt az arcom. Mások is ezzel csúfoltak. Azonban ez elég régen volt. Azóta az arcom rendbe jött és nem is láttam magamat rondának. De mások így is csúfoltak, persze már csak nagyon ritkán. Semmi önbizalmam nincs. Egy dolgot viszont különösen nem tudok hova tenni. Amikor még nagyon ronda volt az arcom a folyosón hallottam, hogy két lány mond valamit, de nem értettem mit, csak azt, hogy az egyik ismerősöm aki mögöttem jött azt mondja a két lánynak, hogy " most miért szekáljátok? " és tudtam, hogy rólam van szó. Azonban ez elég régen volt. Most viszont egy pár hónapja történt az eset, hogy az ismerősöm, aki megvédett akkor most azt mondta nekem, hogy " ma rondább vagy, mint általában " amikor egyik barátjával ültek a padon és Én elmentem előttük. Aztán pár napja pedig egyik óra elött beszólt nekem valaki ( egy nagyon buta és fura cigány gyerek ) hogy hogy nézek ki. És az az ismerősöm, akkor azt mondta annak, aki beszólt nekem, hogy miért szekál engem. Ezt nem tudom mire vélni. Ha valaki megvéd, vagy azt mondja, hogy szép vagyok akkor csak azt érzem, hogy szánalomból mondja, vagy hogy sajnál. Szerintetek?
2016. máj. 27. 18:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Látni kéne.
2016. máj. 27. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!