Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem hiszek benne de felzaklato...

Nem hiszek benne de felzaklatott most ez és aggódom, ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

Lassan féléve vagyok a párommal mostanság kicsiket vitazunk hulyesegeken ezt mind 2 tudjuk és én olyankor mindig azt fuom h majd ezek miatt megelegel meg kiszeret belőlem stb és ő is pont ugyan ezektol tart mint én szóval nem kellene félnünk de meg is..

Én rák vagyok párom skorpió de amit most írtak horoszkópom(nem nézem csak most valamiért rá akadtam és felzaklatott)

2016. máj. 27. 10:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez nem horoszkóp kérdése, hanem józan észé. Abba nincs semmilyen misztika, hogy a sok vita nincs jó hatással egy kapcsolatra. A jövőt nem ilyen okkult hulladékok fogják megmondani neked, hanem ami történik az a ti döntéseiteknek a következménye.
2016. máj. 27. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!